Medewerkers

Patrick Schrömbges

Patrick Schrömbges
Huisarts

Sinds juli 2013 ben ik werkzaam in Sint Anthonis. Ik sta voor laagdrempelige zorg in elke levensfase.
Na mijn afstuderen als basisarts heb ik eerst 4 jaar in het ziekenhuis gewerkt op de afdelingen cardiologie en de spoedeisende hulp. Het huisartsenvak bleek toch mijn roeping en in 2009 ben ik in Nijmegen met de opleiding tot huisarts begonnen. Na het afronden van de opleiding heb ik in verschillende huisartsenpraktijken waargenomen. Tot in 2012 de praktijk op de Kleine Beekstraat op mijn pad kwam. Daar werkte ik meteen met zoveel plezier dat ik graag wilde blijven. 
Op de dagen dat ik niet in de praktijk ben zorg samen met mijn vrouw voor onze drie kids (2 dochters en een zoontje)
Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik in de praktijk aanwezig.  
Jan Willemse

Jan Willemse
Waarnemend Huisarts

Met veel plezier ben ik per maart 2019 teruggekeerd in de praktijk waar mijn enthousiasme voor het vak van huisarts in 2014, toen nog op de Kleine Beekstraat, is aangewakkerd. 

Begin 2015 heb ik de studie Geneeskunde afgerond. In de jaren daarna ben ik binnen en buiten de huisartsopleiding om werkzaam geweest op de spoedeisende hulp, binnen de psychiatrie en in een hospice. Daarnaast heb ik me nader verdiept in het bewegingsapparaat en in kleine chirurgische ingrepen.

Een deel van jullie zal mij nog kennen van mijn tijd als coassistent of als huisarts in opleiding waarin ik een jaar onder de vleugels van Dr Schrömbges in deze praktijk heb gewerkt.

Als van origine Beersenaar voel ik me thuis binnen de Brabantse dorpscultuur. Ik ben een nuchtere dokter tegen wie je alles kunt zeggen en van wie je ten alle tijden een eerlijke, onderbouwde mening mag verwachten.

 

Dit jaar ben ik werkzaam op de woensdag en geregeld tijdens de schoolvakanties. Per 1 januari 2020 treed ik toe tot de maatschap.

Noortje van der Zee

Noortje van der Zee
Waarnemend Huisarts

Voor de huisartsenopleiding heb ik eerst 1,5 jaar als basisarts gewerkt in verpleeghuis Madeleine in Boxmeer. Sinds juni 2014 werk ik met veel plezier als waarnemend huisarts in verschillende praktijken in de regio rondom Nijmegen, zoals hier in Sint Anthonis maar ook in o.a. Haps en Boxmeer. Tijdens vakanties of nascholing van dokter Schrombges werk ik meerdere dagen in de praktijk ter vervanging. 

 

Ik ben op vrijdag in de praktijk aanwezig. 

Marianne Aerts

Marianne Aerts
Praktijkondersteuner Somatiek / Doktersassistente

Sinds 1994 ben ik als dokterassistente werkzaam in deze huisartsenpraktijk. In 2004 ben ik geslaagd voor mijn diploma praktijkondersteuner aan de Hogeschool van Nijmegen. Sindsdien ben ik als praktijkondersteuner werkzaam binnen de praktijk. Op maandag en dinsdag heb ik mijn praktijkondersteuners spreekuur. Naast mijn taak als praktijkondersteuner (somatiek) werk ik als doktersassistente in de praktijk.

Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag

Desiree Janssen

Desiree Janssen
Doktersassistente

In april 2005 heb ik in uw praktijk stage gelopen.
Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag

 

 

Marielle van den Ouweland

Marielle van den Ouweland
Doktersassistente

Rian Bakens
Praktijkondersteuner geestelijke gezondheid