Praktijkinformatie

Onze praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur

U kunt telefonisch een afspraak maken bij een huisarts naar keuze. Denkt u meer tijd nodig te hebben dan de standaard tien minuten? Meldt dit dan telefonisch aan onze assistente.

Avond-, nacht-, en weekenddienst

Een spoedgeval op werkdagen na 17.00 uur of in het weekend of op een feestdag? Neem contact op met de huisartsenpost op nummer: 0900-8880.

Dokterassistente

De doktersassistente voert, onder verantwoordelijkheid van de arts, een aantal taken zelf uit. Bijvoorbeeld controle in verband met suikerziekte en hoge bloeddruk, aanstippen van wratten, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes maken (voor het bevolkingsonderzoek), injecties geven, wondverzorging, longfunctie- en gehoortests, 
U kunt voor al deze zaken rechtstreeks met haar een afspraak maken.

Praktijkondersteuner (Marianne Aerts)

Onze praktijkondersteuner is doktersassistente met een voorgezette HBO-opleiding. Tijdens haar spreekuur begeleidt zij mensen met een chronische ziekte zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, hart/vaat aandoeningen en COPD. Ook begeleidt zij mensen bij het stoppen met roken.

Praktijkondersteuner GGZ (Rian Bakens)

Onze praktijkondersteuner GGZ is er speciaal voor personen met psychische klachten, zoals burn-out, somberheid, slaapproblemen of relatieproblemen. Uw huisarts kan u naar haar verwijzen voor behandeladvies of kortdurende begeleiding.

Huisarts in opleiding

Als opleidingspraktijk zijn wij verbonden aan het Nijmeegs Huisartseninstituut. Regelmatig werkt er een "huisarts in opleiding" in onze praktijk, onder verantwoordelijkheid van uw vaste huisarts. 

Klachten over ons

Heeft u een klacht? Bespreek deze dan eerst met de huisarts, dan zoeken wij graag naar een oplossing. Onze praktijk is daarnaast aangesloten bij de klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid Nederland. Hier kunt u terecht als u er samen met uw arts niet uitkomt.