Spreekuren

Als u een afspraak maakt kunt u zelf uw voorkeur voor een dokter aangeven. Naast de huisarts houden ook andere medewerkers van onze praktijk eigen spreekuren.

Wij werken met een ochtendspreekuur en een middagspreekuur. 

Spreekuur assistente 

De doktersassistente voert onder verantwoordelijkheid van de arts een aantal taken zelf uit. Bijvoorbeeld controle in verband met suikerziekte en hoge bloeddruk, aanstippen van wratten, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes maken voor bevolkingsonderzoek, injecties geven, wondverzorging, longfunctietests, gehoortests, zwachtelen en tapen, vaatonderzoek en MRSA kweken.
U kunt voor al deze zaken rechtstreeks met haar een afspraak maken.

Spreekuur praktijkondersteuner Somatiek (Marianne Aerts)

Onze praktijkondersteuner is doktersassistente met een voorgezette HBO-opleiding. Tijdens haar spreekuur begeleidt zij mensen met een chronische ziekte zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, hart- en vaataandoeningen en COPD. Ook begeleidt zij mensen bij het stoppen met roken.

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ (Rianne Bakens)

Onze praktijkondersteuner GGZ is de specialist in psychische gezondheid. Zij is er speciaal voor personen met psychische klachten, zoals burn-out, somberheid, slaapproblemen of relatieproblemen. Uw huisarts kan u naar haar verwijzen voor behandeladvies of kortdurende begeleiding.

Spreekuur (huis)arts in opleiding

Als opleidingspraktijk zijn wij verbonden aan het Nijmeegs Huisartseninstituut en de Radboud Universiteit. Regelmatig werkt er een "huisarts in opleiding" of "co-assistent" in onze praktijk. Voor uw afspraak wordt u gevraagd of u ermee akkoord gaat dat de (huis)arts meekijkt of zelfstandig het consult voert. Uw vaste huisarts blijft altijd eindverantwoordelijk.